Køberrådgivning
køberrådgivning

Køberrådgivning fra boligsagkyndig

Køb af fast ejendom er for de fleste den nok største beslutning i livet. Det kan virke uoverskueligt, og mange har svært ved helt at forstå og forholde sig til tilstandsrapporten, energimærket, ejerskifteforsikringen samt handlens dokumenter iøvrigt. Derfor kan vi tilbyde dig - som køber - at medvirke ved  gennemgang af ejendommen inden du beslutter dig.


Vi kan ved gennemgangen forklare de forhold der er beskrevet i den foreliggende tilstandsrapport og energimærkningsrapport. Det sikrer dig konkret og vigtig viden om boligens stand, udbedrings- og/eller forbedringsmuligheder samt energibesparende tiltag der kan nedbringe dit energiforbrug (se i øvrigt fanebaldet "Bedre bolig rådgiver").


Med denne viden i hånden, har du det nødvendige overblik over din boligs nuværende tilstand, og hvad dine muligheder er fremadrettet.


Du skal være opmærksom på, at du ikke kan søge erstatning for forhold, som du har kendskab til, før du underskriver købsaftalen . Din køberrådgivning bør derfor have fokus på fremtidig vedligeholdelse og muligheder for forbedringer og ændringer af huset.
Vejledende pris for køberrådgivning kr. 5.000,00 inkl. moms.

Vidste du, at ...


  • Du ikke kan søge erstatning for forhold, som du har kendskab til, før du underskriver købsaftalen.